Nr. Snede Kro
VelkommenKalenderKunstnereVærelser Kontakt
Kunstnere på Nr. Snede Kro 
MusikEvent
MusikEvent
Jan & Sunny Boys
Vi er stolte over at kunne præsentere et af landets allerbedste og mest efterspurgte orkestre gennem de sidste snart 25 år – nemlig JAN & SUNNY BOYS.
Det hele begyndte med en hyldestsang til Hjallerup Marked. Det var i 1985, og i de mellemliggende år har JAN & SUNNY BOYS udsendt i alt 10 Cd’er og opnået en række topplaceringer på Dansktoppen hos både DR og landets lokalradioer.

Deres store landsdækkende gennembrud fik de med hittet : ”Jeg glemmer aldrig melodien”, der i sin tid lå hele 10 uger som nr. 1 på tv-hitlisten Dansk På Toppen. Sidenhen er det blevet til en lang række hits, hvor man bl.a. kan nævne : ”Forførende øjne” – ”Corrina Corrina” – ”Hils ham fra mig” – ”Stik mig et smil” – ”Hvorfor dog vente til i morgen” – ”Når blot du har en ven” – ”Dansen er et eventyr” – ”Spar dine tårer” – ”Dragkisten”.
JAN & SUNNY BOYS har kontrakt med pladeselskabet KAVAN og er lige nu aktuelle med single-hittet ”Den lille hytte”, som har topplaceringer overalt.

JAN & SUNNY BOYS har også flere gange medvirket på landsdækkende TV – bl.a. i ”Dansk Poplic Service” på DR 1.

Alle arrangører er begejstrede for det populære orkester og bestiller dem igen og igen. Man morer sig nemlig i selskab med JAN & SUNNY BOYS og får masser af god iørefaldende musik med et mix bl.a. gammelt og nyt Dansktop – Tressermusik og glad Pop/Rockmusik og country. Mange arrangører udtaler ofte at JAN & SUNNY BOYS er et af landets allerbedste dansebands og altid en sikker succes.

JAN & SUNNY BOYS er:
JAN D. MADSEN – trommer og leadvokal
OLE THORSØ - guitar og vokal
OVE RASMUSSEN - bas - vokal
HENRIK OLESEN - keyboard og vokal


Nr. Snede Kro

Download pressemeddelelse (pdf)

Bandweb

Le Gabs
Et orkester der altid skaber stemning og fest.

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Dem for det velspillende orkester LE GABS.
Dette orkester har igennem en lang årrække opbygget en enorm stor popularitet på alle spillestederne hvor de optræder for et altid begejstret publikum. LE GABS består af fire rutinerede musikere som hver især har spillet i mange forskellige sammenhænge inden de til sidst er fundet sammen i LE GABS.

Repertoiret som LE GABS har, er utroligt bredt og varieret med især masser af tresser musik, som er meget populært. LE GABS spiller også masser af 70´er musik og op til nutidens bedste numre fra både udenlandske og danske top kunstnere.

LE GABS har et stort PA ANLÆG og flot lys, således er LE GABS i stand til at levere varen lige fra små steder til store halfester, byfester og firmafester, hvor man ønsker god varieret musik for enhver smag.

LE GABS er ligeledes blevet valgt som årets danseband på forskellige spillesteder herhjemme i både 1999 og 2003, en virkelig flot præstation, som vidner om LE GABS har altid været kendt for god musik, forrygende underholdning og godt humør. Dansegulvet er altid tætpakket, når LE GABS fyrer den af.

LE GABS består af:

LEIF GABS: trommer og kor

ERIK NYGÅRD: keyboard og vokal

BERND MEYER: Guitar og vokal

KURT JOHANNESEN: Bas og vokal


Nr. Snede Kro

Download pressemeddelelse (pdf)

Bandweb

Carsten Bo & Jon
Carsten Bo har spillet musik i hele sit liv og haft en fantastisk karriere, hvor han bl.a. har spillet i mange år med det landskendte orkester Klaus & Servants og ligeledes i bandet De 4 Esser. Han har ligeledes i den forbindelse været præsenteret på DR´s Dansktoppen med flere hits. I dag spiller Carsten Bo både solo og duo. Bl.a. med den meget dygtige guitarist Jon Kjærran, som er Carsten Bo´s faste musik makker. Repertoiret spænder meget vidt og de dygtige musikere forstår at sætte gang i den på dansegulvet med en bred vifte af populære hits fra 50'erne og frem til nu.

Nr. Snede Kro

Download pressemeddelelse (pdf)

Bandweb

Nr. Snede Kro, Bredgade 21, 8766 Nørre Snede • Tlf.: 7577 0001 • Fax: 7577 0083

Powered by Bandweb © 2006